Η Καίτη Μπιλιά – Παπαστεργή νέα γραμματέας στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η εκλογή νέου γραμματέα στο σώμα σε αντικατάσταση του Δημήτρη Ιωσήφ ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν σε αυτή τη θέση αλλά πρόσφατα ορίστηκε από το δήμαρχο ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος.

Η κ. Μπιλιά που προέρχεται από την παράταξη «ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ» ψηφίστηκε από 32 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 34 που παραβρέθηκαν ενώ βρέθηκαν και 2 λευκά ψηφοδέλτια.

Ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Κρητικός δήλωσε ότι με αυτή την επιλογή για τη θέση του γραμματέα του σώματος τιμάται στο πρόσωπο της κ. Μπιλιά και η γυναίκα και η αυτοδιοικητικός που προσφέρει πολλά στην κοινωνία σήμερα και ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός.

Το δημοτικό συμβούλιο επίσης ομόφωνα ενέκρινε το πρακτικό της διακομματικής επιτροπής που συνεδρίασε την Παρασκευή για την επιλογή των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν από τα κόμματα με σκοπό την προβολή τους κατά την προεκλογική τους εκστρατεία.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ