Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο αρμονικά και αποτελεσματικά συνεργάζονται τα συνεργεία καθημερινότητας και ηλεκτροφωτισμού της ΔΕ Αφάντου.
Αυτή τη φορά προχωρήσαμε σε επέκταση του δημοτικού φωτισμού μήκους 600m περίπου, φωτίζοντας τον παραποτάμιο δρόμο που αρχίζει από την εθνική οδό και καταλήγει στην ιρλανδική διάβαση στην περιοχή της Παναγίας Καθολικής, χρησιμοποιώντας υλικά από τις προμήθειες της ενότητας μας.
Ένας παρακαμπτήριος δρόμος με ιδιαίτερη σημασία που διευκολύνει και εξυπηρετεί τους πολίτες στις μετακινήσεις τους.
Άλλο ένα αίτημα των κατοίκων του Αφάντου που σερνόταν επί σειρά ετών, εμείς το υλοποιήσαμε γιατί έχουμε μάθει να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια.
Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη παραμένει πιστή στην πολιτική της φιλοσοφία να είναι χρήσιμη στους πολίτες, να στέκεται δίπλα τους με ειλικρίνεια, εντιμότητα και με πράξεις να αποδεικνύει ότι είναι αποτελεσματική και αξιόπιστη.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.
Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πρόεδρος της Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε Αναστάσιος Ν. Σπανός

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ