Γιώργος Χατζημάρκος: Περιβάλλον δεν είναι ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών από συγκεκριμένη ομάδα.

Η Δήλωση του Περιφεριάρχη αμέσως μετά την υπογραφή σχετικά με το φράγμα Γαδουρά.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ρόδου και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Γιάννη Καμπούρη για την εμπιστοσύνη, δήλωσε:  Περιβάλλον δεν είναι ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών από συγκεκριμένη ομάδα.

Περιβάλλον είναι τα δεκάδες έργα που υλοποιούμε σε 50 νησιά του Νοτίου Αιγαίου, έργα ύδρευσης, έργα διαχείρισης απορριμμάτων. Όλοι αυτοί που καταγγέλλουν δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος είναι αυτοί που έχουν εγκληματήσει κατά του περιβάλλοντος και το έκαναν όχημα για ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών”

«Δεν  είναι  απλά η υπογραφή μιας προγραμματικής σύμβασης. Είναι η κατάρριψη του μύθου  περί αθηνοκεντρικού κράτους και γραφειοκρατίας , που καλλιεργούσε ως άλλοθι το πιο ανίκανο πολιτικό προσωπικό που πέρασε ποτέ από αυτόν τον χαρισματικό τόπο», συνέχισε ο κ.Χατζημάρκος αναφερόμενος σε εκείνους που «μάχοντο και ίδρωναν στα ουζερί του κέντρου της πόλης, στις 13:30 κάθε μεσημέρι».  Και πρόσθεσε: «Δεν θα επιστρέψουν,  γιατί η ζωή πάει μπροστά, γιατί η  ζωή έψαχνε διέξοδο για να κλείσει τις ρωγμές».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ