Γιάννης Παρασκευάς: Μια εισπρακτική ΑΕ με Πρόεδρο τον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Καταιγισμός διαμαρτυριών για το « φιάσκο» της ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης των νησιών και ιδιαίτερα της ΚΑΡΠΑΘΟΥ και ΚΑΣΟΥ.
Βουλευτές, πολιτευτές, δήμαρχοι και οργανώσεις, ακόμα και της ΝΔ, βγήκαν να καταγγείλουν τις ανεκδιήγητες αποφάσεις και πράξεις των αρμοδίων.
Το ήθος, η ποιότητα,οι δυνατότητες και οι στοχεύσεις αυτών που αποκαλούν τον εαυτό τους Κυβέρνηση, κάθε μέρα γίνονται πιο κατανοητά στον καθένα.
Μήνες τώρα, αφού εξανάγκασαν έναν ηθικό άνθρωπο, τον κ. ΡΟΥΜΑΝΗ να υποβάλλει την παραίτηση του από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ακόμα ψάχνουν και δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους, για « το ποιόν θα κάνουν Πρόεδρο στο Νοσοκομείο».
Το ενδιαφέρον της ΑΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ περιορίζεται στην εξυπηρέτηση των μετόχων της Εταιρείας και πως θα εξαφανίσει τις ιδιωτικές μικροιδιοκτησίες με την σύμπραξη των μεγαλομετόχων της εταρείας του( κόκκινα δάνεια, πρώτη κατοικία, ΗΡΑΚΛΗΣ,εισπρακτικές εταιρίες θυγατρικές των Τραπεζών).
Η πλειοψηφία του σκεπτόμενου κόσμου κατάλαβε πιά ότι δεν έχουμε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ότι τις τύχες της χώρας και των πολιτών τις διαχειρίζεται
« μια εισπρακτική ΑΕ με Πρόεδρο τον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ