Γιάννης Παππάς: «Με τον Περιφερειάρχη, παλεύουμε καθημερινά για το μεγάλο στοίχημα του Ν. Αιγαίου. Το κλάσμα, με τον εντυπωσιακό αριθμητή και τον δύσκολο παρανομαστή».

Εμφανώς θερμή, ήταν η υποδοχή προς τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, με Περιφερειάρχη και πάλι, τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Στο κατάμεστο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη της Σύρου, οι θετικές κουβέντες, τα λόγια στήριξης και τα χαμόγελα περίσσευαν, καθώς ο Υφυπουργός και Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, εκτός του ότι, ήταν ο μοναδικός Βουλευτής Δωδεκανήσου που παρέστη στην ορκωμοσία, είχε και έχει όλα αυτά τα χρόνια στενή και αγαστή συνεργασία, τόσο με τον ίδιο τον Περιφερειάρχη όσο και με τα περισσότερα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και με τους Δημάρχους και τις τοπικές αρχές των νησιών του Νοτίου Αιγαίου που ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Αναφερόμενος στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Παππάς δήλωσε: «όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή, σχεδόν καθημερινά με τον Περιφερειάρχη. Σε έναν ατελείωτο, μα τόσο ελκυστικό, καθημερινό αγώνα για τα νησιά μας. Για τους νησιώτες μας. Η επαφή αυτή, γίνεται με όλους τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, έδειξαν και δείχνουν, εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Πέραν του ότι, ο Γιώργος Χατζημάρκος είναι προσωπικός μου φίλος, μας συνδέουν καταστάσεις και στιγμές, δυνατές, για την επίτευξη κάθε στόχου. Οι καθημερινοί αγώνες, οι στόχοι, οι προσπάθειες, η αγωνία, οι συγκινήσεις, οι προσπάθειες, η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, όλα αυτά, είναι καταστάσεις που τα τελευταία χρόνια, βιώνουμε καθημερινά με τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Δεν αρκεί μόνο, το να διαβεβαιώνουμε δια λόγου τους νησιώτες ότι είμαστε κοντά τους. Η ουσία αυτής της πολιτικής φράσης, είναι βαριά. Και δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις γι΄αυτό. Διότι κοντά, σημαίνει, το  να δίνεις καθημερινά, με έργα και πράξεις το παρόν. Να υπάρχουν έργα ανάπτυξης που φέρουν την υπογραφή μας. Να λύνουμε προβλήματα. Αυτές τις κοινές καταστάσεις μοιραζόμαστε με τον Γιώργο Χατζημάρκο. Αυτό το γοητευτικό όραμα, αυτόν τον σκληρό, αλλά όμορφο αγώνα, αυτές τις ατελείωτες ώρες προσμονής για το αποτέλεσμα κάθε προσπάθειας. Το μεγάλο στοίχημα, του Νοτίου Αιγαίου. Αυτό το κλάσμα, με τον εντυπωσιακό αριθμητή και τον δύσκολο παρανομαστή. Που δεν μας επιτρέπει τις χαμένες ευκαιρίες. Αξίζει τον κόπο να δουλεύει κανείς, για την καλύτερη Περιφέρεια της Ευρώπης.

Όπως είπε και ο Περιφερειάρχης, το Νότιο Αιγαίο, έβγαλε τις παλιές, ταμπέλες της άγονης γραμμής και φόρεσε ετικέτες πρωτοπορίας και ανάπτυξης. Από τη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και ως Βουλευτής Δωδεκανήσου, υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω μαζί του τον ίδιο αγώνα, οπουδήποτε χρειαστεί να συνεργαστώ με την Περιφερειακή αρχή. Με τον Γιώργο Χατζημάρκο, μας συνδέει το  κοινό όραμα της ανάπτυξης των νησιών, με πολλή δουλειά. Αυτό, αρκεί!»

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ