«Ανακοίνωση του προέδρου ΤΕΕ Δωδεκανήσου Αντώνη Γιαννικουρή, για την τοποθέτηση του Νίκου Χαραλάμπη στη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου»

Την πλήρη ικανοποίηση του για την τοποθέτηση του κου Νικολάου Χαραλάμπη, μέλους του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στη θέση του διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Νοσοκομείου της Λέρου, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής.

«Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συνάδελφο μηχανικό και επί σειρά ετών αντιπρόεδρο και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Νικόλαο Χαραλάμπη, για την τοποθέτησή του στη θέση του διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου –  Νοσοκομείου της Λέρου.

Είμαι σίγουρος, ότι σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία, ο Νίκος Χαραλάμπης, μπορεί  να φέρει σε πέρας και με απόλυτη επιτυχία την επίλυση των προβλημάτων που καταγράφονται σε καθημερινή βάση.

Το παραπάνω, επιβεβαιώνει η ενασχόλησή του με τα κοινά επί σειρά ετών στον τόπο μας, η διοίκησή που άσκησε σε ότι κι αν ανέλαβε καθώς επίσης και η υποδειγματική του συνεργασία με στελέχη υπηρεσιών και συναδέλφους μας.

Ως πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, θα πράξω αυτό που έχω χρέος: θα είμαι στο πλευρό του, βοηθώντας τον και στηρίζοντάς τον με ενέργειες και παρεμβάσεις τέτοιες που θα διευκολύνουν το δύσκολο ομολογουμένως έργο του. Η επιτυχία στο έργο που καλείται να φέρει σε πέρας, θα είναι επιτυχία της ίδιας της κοινωνίας και των νησιών μας.»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ