Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Φιλικές συναντήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Κολοσσού, του Ιαλυσού και του Ροδίων Άθλησις.

Το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου βρέθηκαν τα τμήματα του προπαιδικού (2009), και τα U11  (2012 & 2013), του Συλλόγου μας στην Ρόδο, για φιλικές συναντήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Κολοσσού, του Ιαλυσού και του Ροδίων Άθλησις.

 

Έντονα συναισθήματα, ευγενής άμιλλα, πολλές νέες γνωριμίες, εμπειρίες μιας ζωής  που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει, συνέθεσαν ένα όμορφο διήμερο.

 

Συγχαίρουμε τα παιδιά των Ακαδημιών μας, για την άψογη συμπεριφορά εντός και εκτος γηπέδων και ευχαριστούμε τους γονείς για τη διακριτικά πολύτιμη παρουσία τους, τους προπονητές και τα μέλη της διοίκησης που αποτέλεσαν την αποστολή των 90 ατόμων.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Blue Star Ferries, το ξενοδοχείο Castellum Suites και το γραφείο γενικού τουρισμού Savviou Travel, χωρίς την στήριξη των οποίων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο ταξίδι.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ