Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Αναστασία Κάτρη από την Κάλυμνο

Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Κάτρη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου.

 

Η κ. Κάτρη, οικονομολόγος, επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλύμνου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Η νησιωτικότητα είναι ένα γνώρισμα με διπλή όψη· αφενός την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας και τον αδάμαστο χαρακτήρα των  ανθρώπων του και αφετέρου μια δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα, με ιδιαίτερες και μοναδικές προκλήσεις για κάθε νησί μας.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την ηγεσία του Γιώργου Χατζημάρκου φροντίζει με επιτυχία για την ανάδειξη της πρώτης πτυχής και την αντιμετώπιση της δεύτερης, χωρίς να διστάζει να αναλαμβάνει ευθύνες που αρκετές φορές δεν του αναλογούν.

Αυτό το έργο μόνον εύκολο δεν είναι, παρότι η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα του Γιώργου Χατζημάρκου και της ομάδας του μπορεί να αφήνουν άλλη εντύπωση.

Πεποίθηση μου είναι ότι η αγάπη για τον τόπο μας και η έγνοια για την πρόοδο του δεν γίνεται να μένει μόνον στα λόγια αλλά πρέπει να αποδεικνύεται με πράξεις.

Το κάλεσμα του Γιώργου Χατζημάρκου, ενός ανθρώπου μάχιμου και αποτελεσματικού που εκτιμώ και σέβομαι βαθύτατα,  αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ευελπιστώ να αποτελέσω ένα άξιο μέλος της ομάδας του.

Συμμετέχω στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, απολύτως συνειδητοποιημένη για τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας και  με μοναδικό κίνητρο την ανάπτυξη των νησιών μας και την ευημερία των ανθρώπων μας.»

 

Βιογραφικό

 

Η Αναστασία Κάτρη είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλύμνου.

Γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1993 και είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Κώστα Κάτρη και της Ειρήνης Ρωσσιάδου.

Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί σε λογιστικό γραφείο, προτού επιστρέψει στην Κάλυμνο για να ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, που έχουν ως κύριο αντικείμενο την εμπορία υγρών καυσίμων και έτοιμου σκυροδέματος.

Το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές, στις οποίες ο Καλυμνιακός λαός την τίμησε με την ψήφο του αναδεικνύοντας την σε δημοτική σύμβουλο, θέση την οποία υπηρετεί έως σήμερα.

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ