«Πυρά» Αλαφούζου για την κυβέρνηση

Ο Γιάννης Αλαφούζος άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης και μίλησε για συνθήκες διαφθοράς που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις οποίες εκείνη αρνείται να αντιμετωπίσει.

Προ των ευθυνών της έθεσε την ελληνική κυβέρνηση ο Γιάννης Αλαφούζος για τις «συνθήκες διαφθοράς» που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των δηλώσεών του για τις πρόδρομες εργασίες της κατασκευής του γηπέδου των Πρασίνων στον Βοτανικό, μίλησε για νόμους που η ελληνική κυβέρνηση αγνοεί και αρνείται να εφαρμόσει και εξέφρασε την άποψη πως δεν έχει κανένα λόγο για να μη νιώθει απογοητευμένος με τις τρέχουσες συνθήκες:

«Υπάρχει μια τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βλέπουμε καθημερινά . Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η ελληνική κυβέρνηση. Δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη να το κάνει, αν θέλει να το κάνει.

Την έχουμε εκφράσει πολλές φορές κι αρκετά χρόνια αυτή την παθογένεια. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι και αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόζουν αντί να τους αγνοούν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα

Έχω κάποιο λόγο να μην είμαι απογοητευμένος; Εσείς βλέπετε γύρω μας συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος; Δεν υπάρχουν».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ