Νάσος Ρόγκας: Ο Μαρτίνης λέει ψέματα και στον ίδιο του τον εαυτό. Οι αποδείξεις εδώ

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να εκθέσω την Προοδο και την ιδιοκτησία της.

Η πληροφορία ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ θα αποχωρήσει από την ομάδα υπήρχε από πολύ νωρίς σήμερα.

Ο Αντώνης Μαρτίνης όταν γράψαμε τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Κουμέντος, επικοινώνησε μαζί μου έπειτα τα απειλητικά sms που μου έστειλε, προκειμένου να μου πει ότι στην συνέντευξη που έδωσε δεν κάνει λόγο για αποχώρηση από την ομάδα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.

Η απόδειξη δια χειρός Φώτη Καστρινού

Ο Αντώνης Μαρτίνης ή δεν έχει συναίσθηση τι ακριβώς λέει στους δημοσιογράφους ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Επικοινώνησα με τον δημοσιογράφο Φώτη Καστρινό ο οποίος επιβεβαίωνε το αρχικό ρεπορτάζ του Γιάννη Κουμέντου.

Ο Μαρτίνης Αποχωρεί και αναλαμβάνει άλλη ομάδα.

Την άποψη Μαρτίνη ότι δεν αποχωρεί την γράψαμε. Φτάνει στο σημείο να λέει ψέμματα στον ίδιο του τον εαυτό. Μας βάζει στο παιχνίδι τον ανακοινώσεων για να μην τον ξεσκίσει η κακιά Σκάλα.

Η Αλήθεια είναι μία φεύγει ο Μαρτίνης και το δήλωσε ο ίδιος. Και για να μην ξεχνιόμαστε τον Άρη Αρχαγγέλου θέλει.Την ομάδα του κουμπάρου του Τσαμπίκου Δέμελου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ