Αλλάζει πλεόν χέρια ο Άρης Αρχαγγέλου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν είναι η ακόλουθη:

«Μετά από πολύ ώριμη σκέψη ο πρόεδρος της ομάδας μας και τα μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις τους και ξεκίνησε η διαδικασία που ορίζει το καταστατικό και ο νέος νόμος. Άμεσα ορίσθηκε ημερομηνία Γενικής συνέλευσης 15/01/2022 για τον οικονομικό απολογισμό και προκήρυξη εκλογών στα γραφεία της ομάδας.

Καλούνται όλα τα μέλη οικονομικά ενημερωμένοι να παρευρεθούν. Όταν βλέπεις ότι έχει φτάσει η στιγμή που πρέπει να κλείσεις κύκλους μη λυπάσαι ούτε να νιώθεις τύψεις όταν πρόκειται για το καλό της ομάδας! Δεν είναι κακό να αφήνεις τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. μιας ομάδας με ιστορία όπως ο Άρης Αρχαγγέλου σε ανθρώπους που έχουν τη θέληση να οδηγήσουν προς το καλύτερο την πορεία της ομάδας ως το τέλος του πρωτάθληματος.

Το Δ.Σ. …ανοίγει την πόρτα σε όλους αυτούς που πραγματικά έχουν δείξει ενδιαφέρον να ηγηθούν βάσει των λεγομένα τους. Το πρόβλημα κάθε ομάδας θέλω να πιστεύω είναι πάντα ο πρόεδρος. Θέλουν να πηγαίνει καλά η ομάδα αλλά όχι ο πρόεδρος. Αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα έμαθα αρκετά. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι στη διάθεση όποιου μου το ζητήσει. Θα ήταν μεγάλη παράληψη να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου.

Ευχαριστώ τον Ανδρέα Κιλιμάτο για όσους δεν γνωρίζουν ήταν ο εμπνευστής σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Ο Τζίμας Χρήστος ο προπονητής μας που πίστεψε σε εμένα και ήρθε χωρίς ούτε τα εισιτήρια να του βγάλω και έφτιαξε μια ομάδα χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία. Και τώρα έχουν σειρά οι παίχτες και προπάντων οι ντόπιοι που έμειναν και πίστεψαν σε εμένα (πάρα τα όσα είχαν ακούσει από τους καλοθελητές) όταν κάποιοι άλλοι προτίμησαν να αποδράσουν, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά από διαφορετικά μέρη που έδειξαν πραγματικά αυτό που αξίζουν.

Θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω τους χορηγούς, και τους πραγματικούς φίλους της ομάδας. Όπως ο κύριος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ο οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος και φίλος (πάρα τις διαφωνίες καμιά φορά) που στήριξε την ομάδα με ένα αρκετά μεγάλο ποσόν (όταν ντόπιοι ήταν απόντες). Να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο του Άρη κ. Σφυριαλά Σάββα και την οικογένειά του που διέθετε το φαγητό στα παιδιά της ομάδας.

Τον Μαγιόγλου Τσαμπίκο που ήταν συνέχεια δίπλα μας παρέχοντάς μας τις μεταφορές της ομάδας μας με δικά του έξοδα και την οικονομική στήριξη. Ελπίζω να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι να συνεχίσουν για να φτάσει η ομάδα μας όσο πιο ψηλά γίνεται.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ