96 ολόκληρα χρόνια Απόλλων

Από τον ιδρυτή Στέργο Σταμπολή (Υ/Ξ Ελληνικής Αστυνομίας) και τον Γιώργο Καραμανώλη (Δάσκαλος και ένας εκ των δύο ιδρυτών της Ακαδημίας Ρόδου) έως και σήμερα, φτάσαμε 96 χρόνια μετά, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και συνεχίζουμε.
Από την πρώτη ενδεκάδα του 1926,
1) ΚΟΥΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2) ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
3) ΣΤΑΜΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4) ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
5) ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑΣ ΦΩΤΗΣ
6) ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ (ΚΟΥΤΡΟΣ) ΝΙΚΟΣ
7) ΚΑΣΤΕΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
😎 ΠΙΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9) ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
10) ΠΙΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
11) ΤΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
στο σήμερα για να τιμήσουμε πρώην ποδοσφαιριστές και παράγοντες που πρόσφεραν και προσφέρουν στην ομάδα μας.
Συγκεκριμένα στη χθεσινή εκδήλωση τιμήσαμε τους συγχωριανούς μας ΧΑΣΤΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΖΑΡΑΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΚΑΖΟΥΛΗ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ, ΣΤΕΦΑΝΑΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΖΑΝΝΗ ΜΑΧΡΑΜΑ για την διαρκή προσφορά τους στο χωριό και την ομάδα μας. Επίσης τίποτα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την συμβολή των: ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΦΩΤΗ, ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΣΑΜΠΗ ΜΑΝΩΛΗ.
Αλλά η μεγάλη ομάδα μας χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλους τους Ροδίτες όπως τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, ΒΑΪΟ ΚΑΛΟΠΗΤΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, η πολύτιμη βοήθεια των οποίων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την ομάδα μας.
Ο Απόλλων Απολλώνων ξεκίνησε από μακριά και πηγαίνει στο μέλλον. Η ιστορική ομάδα μας, πρωταγωνιστής στα πράγματα του Νησιού (ένας Δήμαρχος και δύο Προέδροι Εργατικού Κέντρου προέρχονται από την ομάδα μας και πολλοί άλλοι) θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να μεγαλώνει και να πετυχαίνει πράγματα.
96 χρόνια Απόλλων.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ