Β. Καλοπήτας από Σορωνή: «Στόχος μας να γίνουμε ένας Δήμος που να λειτουργεί η Δημοκρατία»

Το όραμά του για ένα σύγχρονο νησί και ένα Δήμο που να λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο με λογοδοσία και διαφάνεια όπως και την αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων, μοιράστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο» Βάιος Καλοπήτας με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Σορωνής.

Ειδικότερα ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Γιώργο Κυπριάδη και Γιώργο Χανταβαρίδη, κατά την επίσκεψή του στη Σορωνή είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μανώλη Μπονιάτη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ελένη Πιπιγκάκη, Σίμο Καρακόπουλο, Λουκία Κυρμιχάλη, παρουσία του αντιδημάρχου Καμείρου και Νότιας Ρόδου Σάββα Χριστοδούλου, του συντονιστή τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Διακοδημητρίου Αναστάσιου , της γραμματέως του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου Καίτης Μπιλιά και του προέδρου του ΕΥΚΛΗ Μιχάλη Τομάζου.

Ο κ. Βάιος Καλοπήτας παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τις θέσεις της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο» επενδύοντας στην αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων με αρμοδιότητες και πόρους, μέσω του συμμετοχικού προϋπολογισμού, προκειμένου να μπορούν να παρεμβαίνουν άμεσα και αποτελεσματικά προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, χωρίς να πρέπει να περιμένουν την έγκριση της κεντρικής διοίκησης για ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου εξήρε το έργο των μελών του τοπικού συμβουλίου, που παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες των τελευταίων ετών, ανταποκρίθηκε υποδειγματικά στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Έγινε ανταλλαγή απόψεων και καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής, με τον κ. Β. Καλοπήτα να επισημαίνει ότι «η πολιτική μας παρέμβαση, ξεκινάει από τον άνθρωπο και τον πολίτη. Θέλουμε την ενεργοποίηση των πολιτών για να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας Δήμος Πρότυπο συμμετοχικής Δημοκρατίας. Για εμάς το κέντρο των επιλογών μας, είναι ο άνθρωπος, και οι ανάγκες του, ο πολίτης και η προοπτική του, το νησί μας και η βιώσιμη ανάπτυξή του».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ