Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. ΡΟΔΟΥ

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.–ΚΙΝΑΛ, Φώτης Χατζηδιάκος, συναντήθηκε την Πέμπτη (20 Απριλίου) με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. ΡΟΔΟΥ,  ΚΟΛΟΣΣΟΣ,  και είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Κωνσταντίνος Στυλιανού και όλα τα λοιπά μέλη του Συνδέσμου, αναφέρθηκαν με  κολακευτικά λόγια  στη μακρόχρονη συνεργασία που είχαν με τον κ. Χατζηδιάκο, όταν  από την θέση του Αντινομάρχη και Αντιπεριφερειάρχη ήταν  υπεύθυνος των Διευθύνσεων  Ανάπτυξης και Συγκοινωνιών.

΄Εγινε ιδιαίτερη αναφορά στις  συντονισμένες ενέργειες και στα κλιμάκια έλεγχου των παράνομων μεταφορών, που είχαν συσταθεί τότε καθώς και στις προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία του Δημοσίου Κ..Τ.Ε.Ο. και της κινητής μονάδας ελέγχου οχημάτων στα νησιά, θέματα που  παραμένουν ακόμη  και σήμερα επίκαιρα.

Ακόμη τον ευχαρίστησαν γιατί επί θητείας του ως δημάρχου, είχαν παραχωρηθεί στον Σύνδεσμο τα γραφεία και ο χώρος που φιλοξενεί τα οχήματα των μελών του, όπως διαμορφώθηκαν από τους ίδιους.

Τέλος ενημέρωσαν τον υποψήφιο βουλευτή ότι η υψηλή  φορολογία, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, όπως και το κόστος διάθεσης ανακυκλώσιμων οικοδομικών υλικών είναι τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον κλάδο και  επιβάλλεται να επιλυθούν άμεσα.

Ο κ. Χατζηδιάκος τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δεσμεύτηκε να συνεχίσει την αμφίδρομη συνεργασία και αλληλοενημέρωση, για την προώθηση λύσεων στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ