Στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Ρόδου στο Θέρμαι η Κατερίνα Βολονάκη.

Η ισότητα πρέπει να καλλιεργείται από τη νηπιακή ηλικία, αν θέλουμε να καταρρίψουμε τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις και να χτίσουμε μια κοινωνία που σέβεται τη διαφορετικότητα και προτάσσει την αλληλεγγύη. Αυτό ακριβώς συνάντησε στην εκδήλωση της Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας Ρόδου στο Θέρμαι, όπου και παρευρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη. Παιδιά και έφηβοι, μέσα από το παιχνίδι, αβίαστα, γνώριζαν, μάθαιναν και κυρίως προβληματίζονταν για τα θέματα του φύλου.

Η υποψήφια Βουλευτής, εκφράζει συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή και στην Εντ. Δημοτική Σύμβουλο, κα. Κική Αποστολίδη Πάττα που δίνουν βαρύτητα σε αυτά τα θέματα, που οφείλουμε όλοι να τα αγκαλιάζουμε. Μόνο αν αλλάξουμε την ματιά με την οποία βλέπουμε τον εαυτό μας θα αλλάξουμε τον κόσμο!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ