Σπανός: Η δέσμευση μας σήμερα γίνεται πράξη.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχθήκαμε και καλωσορίσαμε σήμερα στο δημοτικό ιατρείο Αφάντου τον νέο Αγροτικό Ιατρό κ. Δημήτρη Βουλγαρόπουλο.
Στις 8/10/21, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο μας Αντώνη Καμπουράκη συναντήθηκα στην Αθήνα στα γραφεία της Β´ΥΠΕ με τον διοικητή κ. Χρήστο Ροϊλό.
Συμφωνήσαμε ότι μέσα σε λίγους μήνες το δημοτικό ιατρείο Αφάντου θα είχε στελεχωθεί με ένα ακόμη ιατρό.
Η δέσμευση μας σήμερα γίνεται πράξη. Επιτέλους ένα μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε και ταλαιπωρούσε τους κατοίκους του Αφάντου για πολλά χρόνια επιλύθηκε και η κοινή τους απαίτηση ικανοποιήθηκε.
Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη ότι νοιάζεται για τους πολίτες και τις ανάγκες τους, στέκεται δίπλα τους και ειδικά στο κρίσιμο κομμάτι της υγείας, κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να βελτιώσει και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες επ’ωφελεία όλου του κοινωνικού συνόλου.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο μας κ. Αντώνη Καμπουράκη για την καθοριστική συμβολή, κατανόηση και προώθηση του αιτήματος μας, το Διοικητή της Β´ΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό για την αμέριστη στήριξη και τη διαχρονική του συμπαράσταση σε όλα τα θέματα υγείας που μας απασχολούν και τον Διευθυντή του Κ.Υ Αρχαγγέλου κ. Θ. Θανασιά για την πολύτιμη βοήθεια του.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.
Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πρόεδρος της ΔΕ.Ρ.Μ.Α.Ε Αναστάσιος Ν. Σπανός

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ