Όλοι στη Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία για την Εθνική Αντίσταση χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ κ. Κυρίλλου.

Σήμερα Κυριακή παρακολουθήσαμε την Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία για την Εθνική Αντίσταση χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ κ. Κυρίλλου.
Στην συνέχεια αποδόθηκαν τιμές με κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της κυβέρνησης, τους βουλευτές, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Ά και Β βαθμού και τις τοπικές αρχές των σωμάτων ασφαλείας.
Είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον Γ Γ του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σταυριανουδάκη Μιχαήλ παρουσία των βουλευτων κ. Μάνου Κόνσολα , Μίκας Ιατρίδη του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Ευστρατίου , του Αντιδημάρχου κ. Στράτου Καρίκη και του μέλους της ΔΕΕΠ Κωνσταντίνου Γλεντή.
Βαρειά κληρονομιά διαχρονικά των Ελλήνων το καθήκον αντίστασης και αγώνα ενάντια σε κάθε εισβολέα ή επιβολέα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας: ” Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας…. και δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει “

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ