Μουτζώστε με, μουτζώστε με και δύο χαστούκια δώστε με.

Σαν το μεγάλο μας ηθοποιό Νίκο Ξανθόπουλο βγήκε σήμερα το πρωί ο από μία κατηγορία από μόνος του., ο μόνος άνθρωπός της παράταξης του κ. Χαράλαμπος Κόκκινος να μας πει ότι ο ίδιος νιώθει δικαιωμένος που θα συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο Ν. Αιγαίου η επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Δήλωσε δικαιωμένος γιατί η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα γίνει δια ζώσης στη Σύρο αλλά και γιατί θα γίνει συζήτηση για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ .

Βγήκε στο δρόμους, σήκωσε πανό, δικαιώστε με, δικαιώστε με και επειδή λέω ότι να ναι μετά μουτζώστε με. Ο κ. Κόκκινος έχει καταντήσει η Έφη Σαρρή της πολιτικής του τόπου μας, στην κόντρα την οποία έχει αναπτύξει με το Λάκη Λαζόπουλο. Αν θυμάστε η Έφη Σαρρή είχε σύνθημα ψηφίστε με και στα χέρια σας σηκώστε με.

Θυμάμαι αυτό που τις είχε ο Λάκης. Μουτζώστε με, μουτζώστε με και δύο χαστούκια δώστε με.

Αυτό ακριβώς.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ