Μουτσάκης Κώστας : Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από το Γενικό Συμβούλιο, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης για την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, ενώνοντας τη φωνή των δημοσίων υπαλλήλων με αυτή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα για να απαιτήσουμε με τη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ)

  • να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους.
  • να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.
  • να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί.

 

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δωδεκανήσου, χαιρετίζοντας τις προηγούμενες μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις, καλεί τους εργαζόμενους των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, τα μέλη του, τους φορείς, τους νέους και την τοπική κοινωνία της Ρόδου, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου ώρα 11:00 π.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και στη συνέχεια στις 12:00 στο Δημαρχείο Ρόδου.

 

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16 Μαρτίου

 

 

Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

 

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Μουτσάκης Κώστας                                           Μπακίρης Φώτης

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ