Μουσικό Σχολείο Ρόδου: Ο Ιωάννης Παππάς παρουσίασε το έργο επέκτασης και συντήρησης του σχολείου.

Σπουδαία ημέρα για το Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

Στο Μουσικό Σχολείο Ρόδου, ένα διαμάντι για τη Δωδεκάνησο, και όχι μόνο, αφού αποτελεί το μοναδικό Μουσικό Σχολείο στο Νότιο Αιγαίο, βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, όπου έγινε η παρουσίαση στους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς, του μεγάλου έργου της κτιριακής επέκτασης και συντήρησης του Σχολείου.

Ολοκληρώθηκε, έτσι, μια διαδικασία δύο σχεδόν χρόνων, από την ημέρα που ήρθαν σε επαφή με τον Βουλευτή, η διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, για να του τονίσουν την ανάγκη για εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου.

Η ουσιαστική και σημαντική συνεργασία του κυρίου Παππά, με τον Διευθυντή κ. Νικήτα Χρυσοχό, τους υποδιευθυντές, κα Έλενα Κακογιάννη, κ. Παναγιώτη Λουκά Μπέλλο, κ. Αναγνώστου, μαζί και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, κ. Ιωάννη Δαδήρα, έχει ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των μελετών για την επέκταση και τη συντήρηση του Σχολείου και την επικείμενη δημοπράτηση του μεγάλου αυτού έργου.

Ο κ. Παππάς, με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δήλωσε βαθιά συγκινημένος από την υποδοχή των παιδιών και των καθηγητών, τους οποίους ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του, αφού αποτέλεσαν το έναυσμα για την μεγάλη αυτή εξέλιξη που θα δώσει πνοή στο σχολείο τους και θα οδηγήσει ακόμα πιο πολλούς νέους στην ενασχόληση με την τέχνη και την παράδοση.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά, τον Δήμαρχο Ρόδου, κύριο Αντώνη Καμπουράκη, τον Αντιδήμαρχο, κύριο Τηλέμαχο Καμπούρη, το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Ρόδου, για την άμεση διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών, τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τη διοίκηση και τα στελέχη της ΚΤΥΠ Α.Ε, για την άμεση ανταπόκριση στο σημαντικό ζήτημα της επέκτασης και συντήρησης του σχολείου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ