Μίκα Ιατρίδη: «Οι Παραδόσεις μας, σημείο αναφοράς του μέλλοντος μας».

Με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, επισκέφθηκε τη Φιλέρημο, την Κρεμαστή, τα Μάσσαρη και το Ασκληπιειό στη Νότια Ρόδο.

 

Πιο συγκεκριμένα, η περιοδεία της Βουλευτού Δωδεκανήσου ξεκίνησε από την πρωινή λειτουργία στη Φιλέρημο και συνεχίστηκε στην Παναγία Ελεημονήτρια Κρεμαστής όπου και έλαβε χώρα το παραδοσιακό γλέντι, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος πιστών. Στη συνέχεια η βουλευτής επισκέφθηκε τα Μάσσαρη, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες της. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Ασκληπιειό της Νότιας Ρόδου, όπου κάθε χρόνο οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώνονται και τιμούν τη σημερινή γιορτή, αναβιώνοντας τα πατροπαράδοτα έθιμα και διατηρώντας τις μνήμες ζωντανές.

 

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας της, η Μίκα Ιατρίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι παραδόσεις μας είναι το σημείο αναφοράς του μέλλοντος μας. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που σήμερα βρέθηκα ξανά στα χωριά μας με τους αυθεντικούς τους ανθρώπους, στους πολίτες που με τιμούν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

 

Το χαμόγελο τους είναι μια σημαντική επιβράβευση για τη δουλειά μου και το συνεχή αγώνα μου για την βελτίωση της ζωής τους. Είμαι πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες και σε όλα τα νησιά, με αλήθεια και με σεβασμό σε όλους».

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ