Μιχάλης Σταυρής: Η Ρόδος και η Ελλάδα πρέπει να βαδίσουν σε αναζήτηση διαφορετικών, ενθαρρυντικών νοοτροπιών.

Τις τελευταίες, δύσκολες για την Ελλάδα μας, εβδομάδες δουλέψαμε σκληρά και μιλήσαμε λίγο. Ήταν εβδομάδες θλίψης και προβληματισμού.
Σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια, τους συναδέλφους στη Δημοτική Αρχή και τους εργαζόμενους; καθημερινά προετοιμάζουμε τον τόπο για την τουριστική περίοδο.

Γνωρίζετε όλοι ότι ακούμε, καταγράφουμε και αναζητούμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για όλους εκείνους που κάνουν τη διαφορά αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να βελτιώσουν την εικόνα μπροστά από τις επιχειρήσεις τους. Το κάνουν με αγάπη και χαμόγελο.
Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις νέα παιδιά που επιλέγουν την προσφορά αντί για τη γκρίνια και τη αναζήτηση ευθυνών. Αυτά τα παιδιά που δεν περιμένουν τα πάντα από τον Δήμο αλλά βάζουν το δικό τους λιθαράκι για να γίνει το όμορφο ακόμη ομορφότερο.

Η Ρόδος και η Ελλάδα πρέπει να βαδίσουν σε αναζήτηση διαφορετικών, ενθαρρυντικών νοοτροπιών.

Εμείς είμαστε εδώ και προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό πως η Ρόδος θα λάμψει με τη βοήθεια όλων, πολιτικών και πολιτών.
Ας δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε και φέτος το νησί μας ασφαλή και ευχάριστο προορισμό για τους φίλους μας επισκέπτες.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων για να βρούμε λύσεις στα θέματα των αναγκαίων παρεμβάσεων.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ