Με μαντινάδες ζήτησαν από το Δήμαρχο οι μαθητές την παραχώρηση της αίθουσας

Οι μαθητές ευχήθηκαν και στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο

Έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξαν οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου για να εκφράσουν ένα αίτημα χρόνων στο σχολείο τους. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η Δ΄ Τάξη με την εκπαιδευτικό κ. Σοφία Πτηνοπούλου και η Ε΄ Τάξη με τον εκπαιδευτικό Αντώνη Συνεσίου , μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Μπύρου και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μάγδα Ευφραιμίδου-Παραγυιού, κ. Στέλιο Φαρμακίδη και Φωτεινή-Σκιαδενή Ζαννετίδη επισκέφτηκαν την Περιφέρεια και το Δημαρχείο και τραγούδησαν με συνοδεία λύρας κάλαντα και μαντινάδες στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και το Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Η αίθουσα που ζητούν τα παιδιά βρίσκεται μέσα στην αυλή του σχολείου τους και έχει μέσα αποθηκευμένα πράγματα του τελωνείου Ρόδου. Τα παιδιά ζήτησαν από το Δήμαρχο να παραχωρήσει την αίθουσα στο σχολείο, γιατί είναι κρίμα να τη στερούνται οι μαθητές. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί μία λύση για τα πράγματα που είναι ήδη μέσα στην αίθουσα και να παραχωρηθεί ο χώρος στα παιδιά του σχολείου που τόσο την χρειάζονται.

Οι μαντινάδες που τραγούδησαν στο Δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη τα παιδιά: Στο δήμαρχο που ήρθαμε τα κάλαντα να πούμε από τα βάθη της καρδιάς μια χάρη σας ζητούμε Δήμαρχε, αξιότιμε, υπόσχεση να δώσεις Η αίθουσα εκδηλώσεων στη σκακιέρα των εξελίξεων πως θα φτιαχτεί η αίθουσα να κάνουμε εκδηλώσεις Όνειρο είναι των παιδιών η αίθουσα να φτιάξει σύντομα και ελπίζουμε αυτό να γίνει πράξη Δήμαρχε αξιότιμε κάνε μας το χατίρι Και φτιάξε μας την αίθουσα σαν το χρυσό ποτήρι Γιατί τη θέλουν τα παιδιά να κάνουν εκδηλώσεις Βοήθησε μας κι από εμάς δε θα το μετανιώσεις.

Οι μαθητές ευχήθηκαν και στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο: Ήρθαμε εδώ για τις ευχές στον περιφερειάρχη το έργο που επιτελεί καλή συνέχεια να ‘χει Πολλές ευχές θα δώσουμε στον περιφερειάρχη καλές γιορτές, καλή χρονιά και την υγειά του να ‘χει! (Γιώργος Παραγυιός)

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ