Μαζί προσπαθούμε , μαζί τα καταφέρνουμε. Μήνυμα για την νέα χρονιά του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

Μια ακόμη χρονιά, με πολλές δυσκολίες ,μια χρόνια που στερηθήκαμε πολλά, κάναμε υπομονή, ενωθήκαμε, δοκιμάσαμε τα όριά μας και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε πολλούς από τους στόχους μας ,πλησιάζει προς το τέλος της.
Για τα νησιά μας, η χρόνια που περνάει, πέραν των δυσάρεστων γεγονότων, αποτελεί μια επιτυχημένη χρονιά, αφού οι νησιώτες από πολύ νωρίς «έβαλαν πλάτη», εμβολιάσθηκαν πρώτοι και έτσι ενίσχυσαν το αίσθημα ασφαλείας που διακατείχε όσους επισκέφθηκαν φέτος τα Δωδεκάνησα.
Σε αυτόν τον απολογισμό, δε θα μπορούσα να παραλείψω τα υψηλά νούμερα που πετύχαμε κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, μιας σεζόν που θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένη δεδομένων των συνθηκών. Χάρη στον επαγγελματισμό, το μεράκι και τη φιλοξενία των νησιωτών καταφέραμε όλος ο κόσμος να μιλάει για εμάς. Μαζί προσπαθούμε , μαζί τα καταφέρνουμε.
Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα και με την σκέψη, ότι θα έρθουν καλύτερες και ομορφότερες μέρες το 2022, θέλω να κλείσω το μήνυμα μου, ευχόμενος Καλή Χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία ,πολλά χαμόγελα και καλές ειδήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ