Μανώλης Γλυνός : Άξια επαίνων η πρωτοβουλία του Π. Κουνάκη

Άξια επαίνων είναι η πρωτοβουλία που έλαβε το μέλος της παράταξης μας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης, για την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Άξια επαίνων είναι η πρωτοβουλία που έλαβε το μέλος της παράταξης μας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης, για την επιστρεπτέα προκαταβολή.
Διαβλέποντας εγκαίρως το γεγονός, ότι οι επιχειρηματίες δεν θα είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τα οφειλόμενα στο κράτος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και ζήτησε να δοθεί παράταση σε ότι αφορά την αποπληρωμή των χρημάτων από τους επιχειρηματίες. Στην έκκληση του ανταποκρίθηκε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης και προσφάτως ανακοινώθηκε, η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία δόθηκε τελικά παράταση σε ότι αφορά την πληρωμή για έξι μήνες.
Ακόμη θα περιμέναμε, το έλεος του υπουργείου, αν δεν παρενέβαινε εγκαίρως και δεν έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων ο κ. Κουνάκης .
Η ταχύτητα και τα γρήγορα αντανακλαστικά του, σε όλους εμάς, που ασχολούμαστε με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση χρόνια, μας δημιουργεί χαρά και ελπίδες, για τις δυνατότητες τη δυναμική και την προθυμία της νέας γενιάς και να προσφέρει και να βοηθήσει.
Δίνουμε συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Κουνάκη και τελούμε σε αναμονή … για την επόμενη παρέμβαση του!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ