Γ. Μπακίρης: “Οι σχολικές μας μονάδες αναβαθμίζονται και αλλάζουν όψη…!!!”

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Δημοτική Κοινότητα Αφάντου στο πλαίσιο του σχεδιασμού και του προγραμματισμού της για την αναβάθμιση και την διαμόρφωση όλων των σχολικών προαύλιων χώρων της σχολικής μας κοινότητας προχωράει σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρόδου, στην κατασκευή σύγχρονων αθλητικών χώρων άθλησης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ σε όλες τις σχολικές μας μονάδες με την τοποθέτηση ειδικού τάπητα για αθλητικούς χώρους. Είναι ένα έργο πνοής που θα αναβαθμίσει τις σχολικές αθλητικές υποδομές της Κοινότητας μας και θα δημιουργήσει κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες άθλησης και παιχνιδιού για τα παιδιά της κοινότητας μας.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες από τα συνεργεία του εργολάβου για την υλοποίηση του έργου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο μας κ. Αντώνη Καμπουράκη που για ακόμα μια φορά δείχνει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του για την αναβάθμιση των υποδομών της σχολικής μας κοινότητας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης κ. Στράτος Καρίκης  ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε το αίτημα της Κοινότητας μας για την υλοποίηση του έργου.

Τέλος να ευχαριστήσω θερμά τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Πετρίδη για την πολύτιμη και σημαντική στήριξη και βοήθεια του στο να τρέξουν γρήγορα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ξεκινήσει άμεσα το έργο καθώς και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Δ.Ε. Αφάντου κ. Βασίλειο Παπαοικονόμου για την αγαστή συνεργασία στην προώθηση όλων των σημαντικών ζητημάτων για την κοινότητα μας.

 

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης

Πρόεδρος Συμβουλίου

Κοινότητας Αφάντου

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ