Εθνικής Αντίστασης: Μπήκε κλέφτης και περίμενε ο συνεργός

ΠΗΓΗ: Συμβαίνει τώρα στην Ρόδο

Περιοχή 100 μέτρα απο Εθνικής Αντίστασης. 4:00 ακούει θορύβους, σηκώνεται βρίσκει τον Πακιστανό δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο να σκαλίζει πράγματα και ανοιγμένα τα γύρω συρτάρια του σπιτιού. Μπήκε αφού διάρρηξε παράθυρο.

Βάζει τις φωνές ο ιδιοκτήτης, ο Πακιστανός πηδάει από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο μπαλκόνι του ισογείου, και εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά τον βλέπουν να επιστρέφει, γείτονες που είχαν ήδη σηκωθεί από τις φωνές του ιδιοκτήτη. Του έχει πέσει το κινητό του κάτω από το μπαλκόνι!

Τον κυνηγάνε τρία άτομα αλλά τους διαφεύγει. Ο ιδιοκτήτης βρίσκει το κινητό του κλέφτη. Το πρωί ενώ πλέον ξημερώνει, βλέπουν έναν Πακιστανό στο απέναντι πεζοδρόμιο με μάσκα προστασίας.

Είναι φίλος του κλέφτη ο οποίος ήρθε να ψάξει για το κινητό του.

Τον κυνηγάνε γειτόνοι, τον συλλαμβάνουν μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι, αλλά δυστυχώς τους διαφεύγει. Αυτή τη στιγμή το κινητό βρίσκεται στην αστυνομία η οποία κάνει έρευνες.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ