Εορτασμός παγκόσμιας ημέρας Ερυθρού Σταυρού

Με την ευκαιρία της επετείου της εορτής ιδρύσεως του Ερυθρού Σταυρού (8 Μαΐου) αποστέλλουμε στην Πρόεδρο και τους Εθελοντές τους Παραρτήματος Ρόδου του Ε.Ε.Σ., τις ολόθερμες ευχές των Αιμοδοτών για υγεία και επιτυχίες στο σημαντικό έργο που επιτελούν στο τομέα του εθελοντισμού και της ανθρωπιστικής προσφοράς.

Κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, που είναι η ημερομηνία γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν, τιμούμε τους Εθελοντές όλων των Τομέων του Ε.Ε.Σ. που προσφέρουν, αγάπη, αλληλεγγύη, συμπαράσταση, προστασία, σε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Μετά και την αδελφοποίηση των οργανώσεων μας, η σημερινή μέρα αποτελεί για όλους εμάς του αιμοδότες της Ρόδου συν-εορτή και το έναυσμα για την αλλαγή που χρειάζεται ο κόσμος μας για να γίνει καλύτερος.

Στο Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου του Ε.Ε.Σ. βλέπουμε εκείνους που πιστεύουν και εργάζονται ανιδιοτελώς και ακούραστα στον τόπο μας, υπηρετώντας το παγκόσμιο αυτό εθελοντικό κίνημα, με τις πανανθρώπινες, θεμελιώδεις αρχές και αξίες του ανθρωπισμού.

Ο Σύλλογος μας βρίσκεται και θα βρίσκεται σταθερά και αδιάκοπα δίπλα στους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. για να στηρίζουμε κάθε δημιουργική προσπάθεια, κάθε αγώνα με κοινωνικό πρόσημο και βέβαια αυτόν του Ερυθρού Σταυρού που ηγείται παγκοσμίως πρωτοβουλιών στα ζητήματα της κοινωνικής δράσης.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Νικολής

Ο Γεν. Γραμματέας Βασίλης Ζιώγας

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ