Ενδιαφέρον σεμινάριο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου, συνεχίζοντας τις δράσεις του, διοργανώνει σεμινάριο την Παρασκευή 31/03 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο Semiramis, διαρκείας 3,5 ωρών με θέμα την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ και τίτλο
“Είναι το Employer Branding μια λύση για όλους;” στον τουρισμό
Ομιλητής ο κ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας AA+Partners (www.training.gr) και Υπεύθυνος προγραμμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (www.act.edu).
Όπως είναι γνωστό, υπάρχει παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στον τουρισμό, κάτι που δεν αφήνει απέξω και τη χώρα μας!
Με το σεμινάριο αυτό ο κ. Αναστασίου θα προσπαθήσει να μεταφέρει στους συμμετέχοντες, πως μπορεί μια επιχείρηση να χτίσει ένα πραγματικό «καλό όνομα»,
πως θα βελτιώσει τις συνθήκες ΕΡΓΑΣΙΑΣ, πως θα προσελκύσει νέους εργαζόμενους, αλλά και το πιο σημαντικό, πως θα διατηρήσει τους υπάρχοντες υπαλλήλους – στελέχη στην επιχείρηση του.
Το σεμινάριο έρχεται να δώσει μια ολοκληρωμένη λύση, οργανώνοντας την επιχειρηματική υπόσταση, ώστε να ξεχωρίσει μεταξύ των επιχειρήσεων.
Απευθύνεται στα διευθυντικά στελέχη των τουριστικών επιχειρήσεων και προϊστάμενους τμημάτων όπως Maitre, Chef, προϊστάμενους υποδοχής, ορόφων κλπ.
Το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ είναι δωρεάν για τα μέλη του ΣΔΞΔ με δήλωση συμμετοχής στο mail michalis.xezonakis@outlook.com, ενώ τα μη μέλη είναι ευπρόσδεκτα με συμβολικό κόστος 20€ για κάλυψη μέρους των εξόδων.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν, η κατάθεση των 20 ευρώ θα πρέπει να γίνει στον λογαριασμό
EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓAΡΙΑΣΜΟΥ: 0026 0451 2501 0000 3013
IBAN : GR 9202 6045 1000 0250 1000 0301 3
ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΑΤΣΙΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
και αντίστοιχη αποστολή στο michalis.xezonakis@outlook.com ώστε να δηλωθεί η συμμετοχή και να κοπεί η σχετική απόδειξη.
Θα ακολουθήσει μπουφές, προσφορά του Συλλόγου.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Συλλόγου

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ