Ευχαριστίες στο Διοικητή του ΓΝΡ, Δρ. Σταύρο Τσαντή από το σύλλογο αιμοδοτών

Ο Σύλλογος μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Διοικητή του ΓΝΡ, Δρ. Σταύρο Τσαντή, για τη πολύτιμη στήριξη στην πολύ επιτυχημένη εξωτερική αιμοδοσία που πραγματοποίησε το Γυμνάσιο ΛΤ Έμπωνα.

Η δράση χαρακτηρίσθηκε από το έντονο ενδιαφέρον και την ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσκληση των μαθητών, των καθηγητών και των εθελοντών αιμοδοτών του Παραρτήματος Έμπωνα του Συλλόγου μας, για προσφορά ζωής σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αναπληρώνοντας παράλληλα τα αποθέματα αίματος.

Η αμέριστη στήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας στο σύλλογο μας, με τελευταία τη διάθεση της κινητής μονάδας, αποτελούν διαχρονική συνεισφορά στην κοινωνία και αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας σε πράξεις αγάπης και απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας.

Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Διευθυντή κ. Βαγγέλη Αγγέλου, την Προϊσταμένη κα. Χαρούλα Λαμπριανού, τους ιατρούς και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΓΝΡ, που τις τελευταίες ημέρες υπερέβαλλαν εαυτούς για την διευκόλυνση της προσέλευσης των αιμοδοτών υπέρ των τραυματιών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ