Αντιδήμαρχος Αναβάθμισης των Σχολικών Μονάδων ορίστηκε χθες ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης

Ειδικότερα, η απόφαση έχει ως ακολούθως:
«Α. Ορίζουμε τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Παναγιώτη Σταμάτη ως άμισθο αντιδήμαρχο αναβάθμισης σχολικών μονάδων, από την κατά τον νόμο δημοσίευση της παρούσης και για δώδεκα (12) μήνες, ήτοι έως και την 20ή Ιανουαρίου 2023, εκχωρώντας του τις παρακάτω αρμοδιότητες, με εξαίρεση τις πειθαρχικές αρμοδιότητες, που είναι αμεταβίβαστες.

Αναλυτικότερα:
Α.1. Την ευθύνη, τον προγραμματισμό, την εποπτεία, τον συντονισμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης των εργασιών αναβάθμισης των σχολικών μονάδων σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Α.2. Τη συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές του δήμου Ρόδου για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επισκευαστικών εργασιών και εργασιών συντήρησης στις σχολικές μονάδες.

Α.3. Τη συνεργασία με τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών και τη Δ/νση Μεσαιωνικής Πόλη για τα μεγάλα έργα στις σχολικές μονάδες.

Β. Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναιμέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Δ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αντιδημάρχου, τα καθήκοντα ασκεί ο δήμαρχος.

Ε. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του δημάρχου, στα καθήκοντά του θα τον αναπληρώνει ο αντιδήμαρχος που έχει οριστεί από τον ίδιο ρητώς».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ