Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

Η πορεία της παράταξής μας εξαρτάται από τις προτεραιότητες του προγραμματικού μας λόγου, από την ενότητα και την συσπείρωση μελών, φίλων και στελεχών και την ετοιμότητά μας. Με πλήρη συσπείρωση προς τον κοινό μας στόχο στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας την 21η Μαΐου 2023, συγκροτούμε σε νομαρχιακό επίπεδο την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η οποία αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ του νομού μας. Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στις 19:00 στη Ρόδο με την παρουσία του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζου.

Οι πολίτες ψηφίζουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε. Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Σε μια οικονομία ανθεκτική, βιώσιμη, ελληνική, με αξιοπρέπεια και ευημερία για όλους.

 

Ρόδος, 31 Μαρτίου 2023

Για την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Ο Γραμματέας της ΝΕ

Νίκος Μουτσάκης

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ