Ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, από τις 04/04/2023 έως και τις 31/05/2023

Το Νεστορίδειο Μέλαθρο και η Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου, θα λειτουργούν από:
• Δευτέρα έως Σάββατο: 10:00 έως 20:00, τελευταία είσοδος 19:30.

• Κυριακή κλειστά.
Στο κτήριο του Νεστορίδειου Μελάθρου (Πλατεία Γ. Χαρίτου) οι επισκέπτες μπορούν να δουν:
– Στο ισόγειο την έκθεση με τίτλο «ο Αιγαιακός χώρος με το βλέμμα των περιηγητών τον 16ο – 19ο αιώνα και τα Δωδεκάνησα στην Ελληνική Επανάσταση».

– Στον πρώτο (1ο) όροφο την έκθεση με τίτλο «Τοπιογραφία».

– Στο δεύτερο (2ο) όροφο τη δωρεά του αείμνηστου σπουδαίου εικαστικού Βάλια Σεμερτζίδη.

Στη Νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου Ρόδου (οδός Ι. & Π. Νεστορίδη, πρώην Κω), την έκθεση κεραμικής με τίτλο «Η Δύση συναντά την Ανατολή μέσα από την Κεραμική» καθώς επίσης και την ετήσια έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Δωδεκανήσου με τίτλο «Μετέωρες Στιγμές στο Χρόνο», οι οποίες θα παραμείνουν έως τις 18-04-2023.

Στους χώρους του Νεστοριδείου Μελάθρου και της Νέας Πτέρυγας του Μουσείου πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα. Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί και γονείς μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο education@mgamuseum.gr και τηλεφωνικά στο 2241036646, για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ