«Βεντούζα» μέχρι και στον ΟΝΝΕΔΙΤΗ υπουργό είχε βάλει ο Κυριάκος!

Εκείνο που τους ανησυχεί ιδιαιτέρως είναι η λίστα με τις νόμιμες επισυνδέσεις (δεν έχει δημοσιευτεί) διότι είναι η μόνη από την οποία μπορεί μια δικαστική έρευνα να βγάλει άκρη. Και άντε μετά να εξηγήσεις στον υπουργό γιατί επαρακολουθείτο και γιατί μετακινήθηκε στον τελευταίο ανασχηματισμό!

 

Προφανώς, ο ίδιος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από τα άγουρα χρόνια της νιότης του, μεγαλώνοντας μέσα στην ΝΔ και τον αυλόγυρο της οικογένειας Μητσοτάκη. Γνωρίζει επίσης πόσο ισχυρά είναι τα οικονομικά συμφέροντα που μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον μεταθέσουν από ένα πόστο σε κάποιο άλλο και εκείνος να το δεχτεί αδιαμαρτύρητα ως «ο καλός στρατιώτης Σβέικ».

 

Εκείνο που εσείς δεν γνωρίζετε είναι ότι όταν αποκαλυφθεί το όνομα του εν ενέργεια υπουργού που επαρακολουθείτο αναμένεται να επέλθει περαιτέρω διχασμός ανάμεσα σε δυο μεγάλους παραδοσιακούς επιχειρηματικούς ομίλους.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ