Βασίλης Παπανικόλας: Γνώμη κάποιου που ζει “στο πεδίον των ορέξεων των παραληρημάτων” και όχι στην ασφάλεια της πρωτεύουσας και της ηπειρωτικής χώρας

-Διαβάζω πως, “Παραλήρημα” είναι η ακατάσχετη, χωρίς νόημα φλυαρία που συνοδεύεται από έντονη,σύγχυση και χαρακτηρίζεται από ψευδαισθήσεις, παραισθήσεις και προσπάθεια αναδόμησης της πραγματικότητας με παραποιημένο τρόπο….
-Συνήθως αποφεύγουμε να ανοίγουμε κουβέντα και ιδίως να απαντούμε σε άτομα που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση…
-Δεν συμφωνώ λοιπόν με τον διαγκωνισμό των πάσης φύσεως και μάλιστα αναρμοδίων δικών μας, να προλάβουν να απαντήσουν είτε με την λογική είτε με “μαγκιά”, τις τελευταίες μέρες, στο παραλήρημα των γειτόνων, παίζοντας ουσιαστικά το δικό τους παιχνίδι και ανεβάζοντας την ένταση, κάτι που εκείνοι επιδιώκουν να γίνει χρονικά ΤΩΡΑ, πριν ολοκληρωθεί η προμήθεια των νέων όπλων μας, που θα αλλάξουν ριζικά τις ισορροπίες στο Αιγαίο….
-Τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και τις απαντήσεις που έπρεπε να δοθούν, τις έδωσαν ο Πρωθυπουργός, οι πολιτικοί Αρχηγοί και ο Υπουργός των Εξωτερικών… Οι υπόλοιποι περιττεύουν και παρά τις όποιες καλές προθέσεις τους, μάλλον βλάπτουν παρά ωφελούν την Εθνική υπόθεση…!!!!!
(Υ.Γ. Γνώμη κάποιου που ζει “στο πεδίον των ορέξεων των παραληρημάτων” και όχι στην ασφάλεια της πρωτεύουσας και της ηπειρωτικής χώρας..).

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ