Δυστυχώς 10 χρόνια μετά και χωρίς να έχουμε συνέλθει ακόμη από τα τραύματα που μας άφησαν τα μνημόνια το πάρτι ξαναξεκίνησε! Δεν ξέρω ειλικρινά τι γίνεται στις άλλες περιφέρειες και στους άλλους δήμους αλλά εδώ όμως όλοι ξέρουμε. Κανονικό πάρτι κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Βροχή πέφτουν οι απευθείας αναθέσεις, διορίζονται στρατιές ημετέρων, συστήνονται εταιρείες και οργανισμοί από την περιφέρεια και τον δήμο με παχυλούς μισθούς πρόεδρων, αντιπρόεδρων, διευθυνόντων σύμβουλων, γραφεία τύπου κ.λπ. Όλοι κρατικοδίαιτοι. Φτάσαμε η ΠΝΑΙ και οι οργανισμοί της να έχουν περισσότερους δημοσιογράφους, κατ’ αναλογίαν, από όσους έχει η Γενική Γραμματεία Τύπου και πληροφοριών της Κεντρικής κυβέρνησης!

Ανατίθενται με συνοπτικές διαδικασίες εργολαβίες εκατομμυρίων ευρώ με εξοργιστικά μηδαμινές εκπτώσεις. Κανονικό πάρτι κατασπατάλησης των χρημάτων του ροδιακού λαού.

Ζούμε πάλι την επανάληψη μιας καταστροφικής πολιτικής από τους «Μαυρογιαλούρους» της πολιτικής όπως τους αποκαλώ εγώ. Σε αυτή την κατηγορία δυστυχώς ανήκουν και οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες. Περιφερειάρχης και δήμαρχος ως «σιαμαία αδελφάκια». Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πολιτικοί «παλαιάς κοπής» πιστά αντίγραφα όλων αυτών που οδήγησαν πολλές φορές τη χώρα στη χρεοκοπία. Δεν αλλάζουμε δυστυχώς»