Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου στην ημερίδα που διοργανώνει η ΔΥΠΑ για την “Ημέρα Καριέρας”

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει όλο το προηγούμενο διάστημα για την πλήρωση των κενών θέσεων εργασίας, που είχαν δημιουργηθεί και θα δημιουργούνται λόγω της μεγάλης ζήτησης των εργαζομένων στα εποχικά επαγγέλματα, θα συμμετέχει στην ημερίδα «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει η Δ.ΥΠ.Α (πρώην Ο.Α.Ε.Δ) στις Σέρρες, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.

Σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα των Σερρών, Δράμας και Καβάλας θα προσπαθήσει να ενημερώσει τους συναδέλφους των περιοχών αυτών που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν εποχιακά στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου για τη Σύμβαση, τις συνθήκες εργασίας, τη διευκόλυνση αλλά και την εγγύηση για την τήρηση της ΤΚΣΣΕ ώστε να έχουν πλήρη εικόνα και να αποφασίσουν πιο εύκολα να μετακινηθούν και να απασχοληθούν στην περιοχή  μας.

Στην ημερίδα θα είναι παρών και αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, ώστε να λυθεί το θέμα της έλλειψης προσωπικού στην περιοχή μας.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

               ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                     ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ