Τέσσερις παρεμβάσεις του Βασίλη Α. Υψηλάντη

Τέσσερις παρεμβάσεις του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την 1η Τ. Ο.Μ.Υ Κω, το Κ.Θ Λέρου, για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τις τρίτεκνες οικογένειες και για διοικητικά θέματα του Δήμου Νισύρου

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής  Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντη στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προέβη σε τέσσερις κοινοβουλευτικές αναφορές  σε σχέση   με   την λειτουργία της  1η Τ. Ο.Μ.Υ Κω, το Κ.Θ Λέρου, για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς  τις τρίτεκνες οικογένειες και για διοικητικά θέματα του Δήμου Νισύρου.

Συγκεκριμένα  οι δύο Κοινοβουλευτικές Αναφορές  προς τον Υπουργό Υγείας αφορούν  : α) ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας της Κω, με αφορμή την επιστολή της διεπιστημονικής της ομάδας και β) για την δυνατότητα αύξησης χρηματοδότησης προς  το Κ.Θ. – Γ.Ν.-Κ.Υ. Λέρου, με αφορμή επιστολή του Διοικητή του Νοσοκομείου.

 

Τα εισαγωγικά των ως άνω αναφορών  είναι τα ακόλουθα:

 

Α) ΘΕΜΑ: «  Ζητήματα λειτουργίας της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. Κω  »

Αξιότιμε  κ. Υπουργέ,

Σας διαβιβάζω στα πλαίσια της διαδικασίας των Κοινοβουλευτικών Αναφορών,

την από 13/3/2023 επιστολή των μελών της διεπιστημονικής ομάδας της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. ΚΩ , προκειμένου να εξετάσετε τη δυνατότητα επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ. Κω.

 

Β)  ΘΕΜΑ: «  Χρηματοδότηση του Κ.Θ.-Γ.Ν.-Κ.Υ.  ΛΕΡΟΥ ».

Αξιότιμε  κ. Υπουργέ,

Σας διαβιβάζω στα πλαίσια της διαδικασίας των Κοινοβουλευτικών Αναφορών,

την από 10/3/2023 επιστολή του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου, προκειμένου να εξετάσετε τη δυνατότητα αύξησης του προϋπολογισμού του.

 

 

 

 

 

ΙΙ) Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με θέμα το  αίτημα των Τριτέκνων οικογενειών για τη θεσμοθέτηση εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με αφορμή την επιστολή του Προέδρου  της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα

( Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. )

 

Το πλήρες κείμενο της Κοινοβουλευτικής Αναφοράς είναι το παρακάτω

 

ΘΕΜΑ: « Αίτημα των Τριτέκνων οικογενειών για τη θεσμοθέτηση εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ».

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας διαβιβάζω στα πλαίσια της διαδικασίας των Κοινοβουλευτικών Αναφορών, την από 14/3/2023 επιστολή του Προέδρου της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα ( Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. ) για να εξετάσετε τη δυνατότητα εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις οικογένειες με τρία τέκνα.

 

ΙΙΙ) Κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς στον Υπουργό Εσωτερικών με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου Νισύρου για να εξεταστεί  η δυνατότητα διόρθωσης του ΦΕΚ 1338/τεύχος Β΄/ 08-03-2023 που αφορά τη θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νισύρου ( ΔΗΚΕΝ ).

 

Το πλήρες κείμενο της Κοινοβουλευτικής Αναφοράς είναι το παρακάτω:

 

ΘΕΜΑ: « Αίτημα για διόρθωση του ΦΕΚ 1338/ΤΕΥΧΟΣ Β΄/ 08-03-2023».

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

Σας διαβιβάζω στα πλαίσια της διαδικασίας των Κοινοβουλευτικών Αναφορών, την από 10/3/2023 επιστολή του Δημάρχου Νισύρου, για να εξετάσετε τη δυνατότητα διόρθωσης του ΦΕΚ 1338/τεύχος Β΄/ 08-03-2023 που αφορά τη θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νισύρου ( ΔΗΚΕΝ ).

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ