ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως στα ψηφοδέλτια ο Πολάκης

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας μετά το «συγγνώμη» του βουλευτή και την εισήγηση του Τσίπρα. Για ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και πολακισμού κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Οι σχετικές πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, στην οποία επισημαίνεται ότι “δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή” στη σύνθεση των ψηφοδελτίων, όπως είχαν ανακοινωθεί πριν προκύψει το “θέμα Πολάκη”. Ετσι, ο βουλευτής θα είναι στα ψηφοδέλτια. «Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ», σχολιάζει ο βουλευτής στο Facebook.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

τη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ