Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Θανάση Βυρίνη για την έναρξη δρομολογίων της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ και των ΚΤΕΛ στις τουριστικές περιοχές

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Σ. ΡΟΔΑ, κ. Δημήτρη Παρασκευά, τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης κ. Μανώλη Κοντουδάκη και τον εκπρόσωπο των ΚΤΕΛ, κ. Μιχάλη Τζούρα, είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων κ. Θανάσης Βυρίνης με αφορμή την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η άμεση έναρξη δρομολογίων σε τουριστικά αξιοθέατα, η συχνότητα  τους  και η σταδιακή επέκταση των δρομολογίων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και των ΚΤΕΛ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, όπως στις περιοχές της Καλλιθέας, του Φαληρακίου, της Αρχαίας Καμείρου και της Φιλερήμου, καθώς και στη γραμμή από το αεροδρόμιο προς την πόλη και αντίστροφα.

«Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως, ώστε οι επισκέπτες μας να γνωρίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετούνται αμέσως μετά τις πρώτες αφίξεις στο νησί μας. Είναι σημαντικό να τους παρέχουμε τη δυνατότητα μετακίνησής τους με τα λεωφορεία της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και των ΚΤΕΛ», δήλωσε ο κ. Βυρίνης.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ