Συγχαρητήρια επιστολή Μίκας Ιατρίδη στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου – Αγία Μαρίνα για τη βράβευσή του από την Ακαδημία Αθηνών.

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η Μίκα Ιατρίδη στην πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου – Αγία Μαρίνα,  Αναστασία  Σταυριανού-Γεωργιάδη με αφορμή τη βράβευση του Συλλόγου από την Ακαδημία Αθηνών, το Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της χώρας.

Στην επιστολή της, η βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητή μου Πρόεδρε,

Αγαπητά μου μέλη του Συλλόγου,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλη τη Δωδεκάνησο η βράβευση του Συλλόγου σας από την Ακαδημία Αθηνών, με το βραβείο Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το βραβείο αυτό, από το Ανώτατο Πνευματικό Ίδρυμα της Ελλάδας, αποτελεί ύψιστη αναγνώριση της ενίσχυσης και στήριξης που παρέχετε σε νοσοκομεία, γηροκομεία, κέντρα υγείας, κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας καθώς και σε στρατιωτικά νοσοκομεία, με την αρωγή της σουηδικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Human Bridge.

Ο Σύλλογος σας, πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια εξαίρετες πράξεις και δράσεις «κοινωνικής ευποιίας και φιλανθρωπίας», για να αντιγράψω λίγα από τα λόγια της Ακαδημίας Αθηνών, και διδάσκει μέσω του έργου του τις βασικές αρχές και τα ιδεώδη της προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας.

Συνεχίζετε με απαράμιλλη προσήλωση, και υπό ιδιαίτερες συνθήκες, ένα μοναδικό έργο, ένα έργο αποτελεσματικής ενίσχυσης των δομών υγείας από το οποίο επωφελούνται όλες οι ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, ένα έργο το οποίο είναι διάστικτο από το Δωδεκανησιακό πνεύμα της βοήθειας και της αλληλεγγύης.

Ολόθερμα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα όσα προσφέρετε. Θερμές ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ελπίδα και δύναμη σε εσάς και όλα τα μέλη του Συλλόγου σας, ώστε να είστε σε θέση να συνεχίσετε το έργο σας.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Μίκα Ιατρίδη

Βουλευτής Δωδεκανήσου»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ