Πάρις Κουρτζίδης προς κυβέρνηση – αντιπολίτευση: Άμεση θεσμοθέτηση της προστασίας μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης αφορμώμενος από τις αποκαλύψεις και την επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, πρωθυπουργών, πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, ακόμη και απλών πολιτών, με το λογισμικό predator και όχι μόνο, καθώς και όσα έρχονται στο φως που δείχνουν το πόσο έχει προχωρήσει η παρακμή και η σήψη και σε κοινωνικό επίπεδο, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Ζητώ, εδώ και τώρα, η Βουλή να θεσμοθετήσει με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση την προστασία μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, παρέχοντας όλα τα δυνατά κίνητρα και τις αναγκαίες ασφαλιστικές δικλείδες!

Υπάρχουν λειτουργοί, ταγοί, πρόσωπα – “κλειδιά” σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας και της πολιτείας, που θέλουν πραγματικά να συμβάλλουν σε μια αληθινή επιχείρηση “καθαρά χέρια” στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την κάθαρση της παρακμής και της σήψης!

 

Όποιο κοινοβουλευτικό κόμμα θέλει να εξαρθρωθούν Greek Mafia, επιτελικό παρακράτος, εγκληματικές οργανώσεις, συμμορίες ισχυρών με λευκά κολάρα και σκούρες γραβάτες, κυκλώματα παιδοβιαστών, παραδικαστικών – ιατροδικαστικών, εμπρησμών κοκ, ας στοιχηθεί στην πρόταση και να λάβει πρωτοβουλία σχετική, κατάθεσης νομοσχεδίου!

 

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Ελληνική Ανατροπή θα το επιβάλλει, οσονούπω μόλις ο ελληνικός λαός θα τής έχει δώσει και τη σχετική εντολή…”, καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΛΑ.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ