Παρέμβαση της Προέδρου του Αρείου Πάγου: Αφήστε μας έξω από πολιτικές σκοπιμότητες

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, κάνει λόγο για επιχείρηση εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης με στόχο να καμφθεί το ηθικό των δικαστικών λειτουργών και την εμπιστοσύνη των δικαστικών λειτουργών.

Η κυρία Γεωργίου απευθύνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις να αφήσουν όλοι τη Δικαιοσύνη έξω από πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις.

Αναλυτικά η δήλωση της προέδρου του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου αναφέρει: «Οι αναφορές στις συνθήκες απονομής δικαιοσύνης στη χώρα μας, με απαξιωτικές και μάλιστα υπό μορφήν δόγματος κρίσεις γι’ αυτήν, με σαφείς υπαινιγμούς για την ανεξαρτησία της, επιχειρούν αυτό ακριβώς που καταγγέλλουν: Να εργαλειοποιήσουν δηλαδή τη Δικαιοσύνη, είτε για να κάμψουν το ηθικό των δικαστικών λειτουργών και την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη, είτε για να προκαταλάβουν τη κρίση των δικαστών, η οποία είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη. Όσοι επιθυμούν πραγματικά να προστατέψουν τη Δικαιοσύνη, δεν έχουν παρά να την αφήσουν, οριστικά, έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ