Παραιτήθηκε σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κάρπαθο για το θέμα του ακτοπλοϊκού

Στην επιστολή παραίτησης που στάλθηκε στον Γραμματέα Οργανωτικού Κονταδάκη Στυλιανό, στους βουλευτές Δωδεκανήσου της ΝΔ και την πρόεδρο της ΔΕΕΠ, αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εν μέσω της τουριστικής περιόδου και αφορά στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της Καρπάθου και Ηρωίκής Νήσου Κάσου, αισθανόμαστε την ανάγκη ως ΔΗΜ. Τ.Ο Καρπάθου, να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά  μας.

Είναι αδιανόητο εν έτη 2022 ως τουριστικοί προορισμοί τα νησιά μας Κάρπαθος και Κάσος, να παραμένουν  απομονωμένα και δέσμια ακτοπλοϊκών συμφερόντων. Ως κάτοικοι παραμεθορίου περιοχής, χωρίς τις ίδιες παροχές με τα αστικά κέντρα αλλά με τον ίδιο συντελεστή φορολόγησης, κατ ελάχιστο απαιτούμε μια αξιόλογη, σταθερή και ασφαλέστερη ακτοπλοϊκή σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κατόπιν τούτου, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ. ΤΟ Καρπάθου υποβάλλουμε την παραίτησή μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο πρόεδρος: Ντισμπιώτης Βάϊος

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ