Όταν κάνω διάλογο με κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνώ με όλα

Δεν έχω δει στη Βουλή να εκτρέπονται πολιτικοί όπως έγινε με την περιφερειακή αρχή.

«Κάθε φορά περιμένω να γίνει παραγωγικός διάλογος και κάθε φορά απογοητεύομαι. Η διένεξη έγινε στο θέμα που αφορούσε την αντιπλημμυρική προστασία και τέθηκε κατόπιν αιτήματος της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση. Ενώ όλη η διεξαγωγή της συζήτησης ήταν πολιτισμένη ο περιφερειάρχης μετέτρεψε το Περιφερειακό Συμβούλιο σε αρένα.

Ήταν τόση η ένταση που κανείς δεν καταλάβαινε από που ξεκίνησε. Γίναμε μάρτυρες μιας περίεργης πολιτικής κόντρας χωρίς ουσιώδη λόγο. Δεν έχω δει στη Βουλή να εκτρέπονται πολιτικοί όπως έγινε με την περιφερειακή αρχή. Ακούστηκαν προσβολές . Μιλάμε για πολιτιστική και πνευματική βία.Αντί να ψάχνουμε την κοινή συνισταμένη κάποιοι επέλεξαν να γίνουμε όλοι κουμουνιστοφάγοι Χάνεται το μέτρο», τόνισε .

«Το ΚΚΕ έχει τη γραμμή του. Όταν κάνω διάλογο με κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει να συμφωνώ με όλα. Οι σύμβουλοι ης παράταξης του ΚΚΕ έρχονται διαβασμένοι στις συνεδριάσεις. Παρακολουθώ τις τοποθετήσεις και τις θέσεις και δεν θίγομαι από τις εκφράσεις και τις θέσεις για το μεγάλο κεφάλαιο και τους επιχειρηματίες. Δεν θα έπρεπε να ακουστούν απρεπείς εκφράσεις ειδικά σε γυναίκες που αυτή την περίοδο στοχοποποιούνται», τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ