Ο αναβρασμός στο χώρο της Υγείας θα ανοίξει την πόρτα της πολυπόθητης λύσης.

«Ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και από τη θέση της επί 15 συναπτά έτη υπηρεσίας ως Ιατρός του ΕΣΥ δεν μπορώ να μην εκφράσω ικανοποίηση για την γενικευμένη «κινητοποίηση» που λαμβάνει χώρα σε τοπικό επίπεδο.
Το έχουμε εκφράσει πάμπολλες φορές και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μόνον εάν η τοπικές κοινωνίες «αγκαλιάσουν» το πρόβλημα μπορεί να ασκηθεί πίεση ικανή να φέρει λύσεις.
Έτσι και στην περίπτωση των δομών υγείας της Κω, η ζύμωση των τελευταίων ημερών εκτιμώ ότι ενεργοποιεί αντανακλαστικά, μηχανισμούς και ανθρώπους ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες που θα κάνουν πράξη το αυτονόητο.
Την επαναφορά των τοπικών δομών υγείας σε ένα επίπεδο που θα τις καθιστά λειτουργικές, υγιείς και πλήρως ανταποδοτικές στην τοπική μας Κοινωνία, αφήνοντας πίσω μας την σημερινή, απογοητευτική ημιθανή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ