Να κληθούν οι δύο εταιρείες, να μάθουμε ποιος διαχειρίζεται το predator στην Ελλάδα

Τις τελευταίες μέρες διαμορφώθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι από τα exit polls μία έντονη κινητικότητα ότι ο Τραμπ πρόκειται να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό το γεγονός δεν επιβεβαιώθηκε και είναι θετικό για τη δημοκρατία. Η Ελλάδα από αυτές τις εκλογές «κέρδισε». Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές αυτές οι διαδικασίες και επηρεάζουν τη χώρα μας στο να έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα σε σχέση με τα μεγάλα εθνικά θέματα.

– Σε ένα θέμα διαφάνειας και δημοκρατίας όπως το θέμα των υποκλοπών, πρέπει με το παράδειγμά σου να δείχνεις πώς πρέπει να κινηθούν τα πράγματα. Ο κ. Ανδρουλάκης όταν κατά τυχαίο τρόπο βρέθηκε ότι στο κινητό του είχε σταλεί το predator, συμπεριφέρθηκε θεσμικά, πήγε αμέσως στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έτσι, θεσμικά, συμπεριφέρθηκε μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

– Στο θέμα της ΕΥΠ ο κ. Πρωθυπουργός διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο το απόρρητο, ώστε σήμερα να μην μπορούμε να βρούμε ποιοι λένε την αλήθεια, ποιοι ψέματα, ποιοι παρακολουθούνται, αν το εκμεταλλεύεται ένα κόμμα ή όχι. Πλανάται το ερώτημα, αν ο Πρωθυπουργός είναι πίσω από αυτή τη διαδικασία και ποιες είναι οι εταιρείες που χρησιμοποιούσαν το παράνομο λογισμικό. Γνωρίζουμε ότι είναι δύο οι εταιρείες. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που ήρθε να καταθέσει στη Βουλή (ο ένας ήρθε, του άλλου του στείλαμε mail), μια από αυτές τις εταιρείες, επί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε την εταιρεία με 5.000 ευρώ ως κεφάλαιο και πήρε 1.400.000 ευρώ απευθείας ανάθεση από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και 10.000.000 από τη ΝΔ. Ένα πέναλτι για τον Πρωθυπουργό ήταν αρκετό ώστε να βγει δημοσίως και να πει ότι υπάρχει κέντρο παρακολουθήσεων Predator, στην Ελλάδα. Με ένα οφσάιντ, την επόμενη Κυριακή μπορεί να μας πει και ποιοι το διαχειρίζονται. Να καλέσει αυτές τις δύο εταιρείες ώστε να μπορέσουμε να το βρούμε.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ