Μετά την κατακραυγή η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου υποχρεώθηκε να ψάξει τον… Θυρεό!

Μετά την κατακραυγή και τις έντονες αντιδράσεις για τη στέγαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ. Δ. Σ. Α.) και της “Αναπτυξιακής Κ2″ της Π. Ν. Α. στο ιστορικό κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου επί Ιταλοκρατιας (ενώ η χρήση του προορίζονταν για Μουσείο Ιστορίας της Δωδεκανησου), η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου υποχρεώθηκε να αναζήτησει(μόλις χθες…) το Θυρεό του κτιρίου!

Το κωμικοτραγικό είναι ότι:
Α) δεν αναζήτησαν το Θυρεό(Σύμβολο του κράτους) τόσο καιρό και πάρα το γεγονός ότι εγκαινίασαν πρόσφατα τη στέγαση των δυο(2) αυτοδιοικητικών εταιρειών στο ανωτέρω ιστορικό κτίριο και
Β) σύμφωνα με το έγγραφο χθεσινό αίτημα (στις 12.1.22) της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου προς το Γενικό Αρχείου του Κράτους – αυτός αφαιρέθηκε σε εκδήλωση της….Περιφερειας Νότιου Αιγαίου (Π. Ν. Α) με το Ιδρυμα της Ελληνικης Βουλής τον Οκτώβριο του 2017!

Δυστυχώς ο πανικός και η έλλειψη πολιτικής γενναιότητας και ρεαλισμού οδηγεί σε φτηνές και υποκριτικές κινήσεις εντυπωσιασμου, επιστράτευση εκλεκτών” σιτιζομενων” της Περιφερειακής Αρχής για…”αυθόρμητες” ανακοινώσεις και μπόλικη ειρωνεία και υβρεολογιο στους έχοντες διαφορετική άποψη.

Επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας:
Αλλαγή του χώρου στέγασης των δύο (2) αυτοδιοικητικών εταιρειών, σεβασμός στους πολίτες και στην ιστορία του τόπου με πράξεις.

ΥΓ1:Ας ελπίσουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου του κ. Χατζημάρκου δεν θα μεταφέρει τα γραφεία των αυτοδιοικητικών εταιρειών σε άλλα ιστορικά μνημεία της Ρόδου όπως το Εθνικό Θέατρο Ρόδου και ο Βωμός της Πατρίδος!

ΥΓ2: Οι αγκαλιές και τα φιλιά του Γιώργου… με το Νεκτάριο και τον Δημήτρη και η θερμή υποδοχή στο γραφείο του το βράδυ των Εθνικών εκλογών τον Ιανουαρίου του 2015 και τα θερμά χειροκρότημα στον Αλέξη στη Νίσυρο… σε σύγκριση με το σήμερα και την ανταλλαγή ανακοίνωσεων έχει εξήγηση για τους απορούν τες! Του “έκαναν τη δουλειά” μια ολόκληρη θητεία και τώρα θεωρεί ότι … δεν του είναι απαραίτητοι!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Ανεξαρτήτου Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ