Τα πυρά μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Χαριλάου Τρικούπη έχουν ήδη αρχίσει. Μπορεί να έχουν, μέχρι στιγμής, προειδοποιητικό χαρακτήρα είναι όμως ενδεικτικά της ανταγωνιστικής σχέσης ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Περίμενε πρώτα να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος. Ήδη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ έχει αφήσει τις πρώτες αιχμές για τον τρόπο που πολιτεύεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Με βίντεο στο tik tok δεν μπορείς να ρίξεις τον Μητσοτάκη.

Την Τετάρτη το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης κλήθηκε ( Kontra 24) να σχολιάσει τη νέα ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ-Κινήματος Αλλαγής προέτρεψε τους πολίτες να φανταστούν τι θα είχε γίνει σε μια ανάλογη περίπτωση στο ΠαΣοΚ.

«Αν είχε εκλεγεί στο ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2021 ένας αρχηγός εργαζόμενος στη Goldman Sachs, εφοπλιστής, ένας αρχηγός ο οποίος είχε αρθρογραφήσει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένας αρχηγός που τον έπαιζαν μέρα-νύχτα τα κανάλια ακόμα και όταν πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, τι θα έλεγε το στόμα του κ. Πολάκη, του κ. Παππά και της “υπόγας” των social media του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ προσδιόρισε ως στόχο του αγώνα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής «να έχει η Νέα Δημοκρατία αξιόμαχο αντίπαλο, που θα τη στείλει στην αντιπολίτευση. Για εμένα αξιόμαχος αντίπαλος είναι ένα κόμμα προοδευτικό, με λόγο προγραμματικό που αγκαλιάζει τις αγωνίες των πιο αδύναμων, της μεσαίας τάξης και των νέων ανθρώπων».

enikos.gr