Καμπουράκης: Οι Ροδίτες προφανώς εγκλημάτησαν που δεν τον επανεξέλεγαν Δήμαρχο

Ο κ. Χατζηδιάκος έδωσε σήμερα Συνέντευξη Τύπου, για να μας πει:

Ότι επί θητείας του όλα λειτουργούσαν τέλεια και ότι οι Ροδίτες προφανώς εγκλημάτησαν που δεν τον επανεξέλεγαν Δήμαρχο.

Ότι υπάρχει έλλειμμα… δημοκρατίας στη Ρόδο και ότι ο κόσμος δεν αντιδρά από φόβο! Το να μην υπάρχουν «αντιδράσεις» επειδή ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια και το έργο που γίνεται σε κάθε τομέα και δεν συμμερίζεται τη δίκη του λαϊκίστικη κριτική, ούτε καν περνάει απ’ το μυαλό του…

Να καταγγείλει το νέο σχέδιο για την καθαριότητα στη Ρόδο που υλοποιεί η δημοτική αρχή.

Σε ό,τι αφορά τα δύο πρώτα σημεία, κάθε απάντηση είναι περιττή. Αφήνουμε τον κύριο Χατζηδιάκο να εκτίθεται, μόνος του.

Στα όσα είπε για την καθαριότητα επισημαίνουμε, πολύ συνοπτικά τα εξής.

Το νέο μοντέλο καθαριότητας, που προετοιμάζει ο Δήμος Ρόδου θα είναι πραγματικά πρότυπο, για ολόκληρη τη χώρα. Θα βελτιώσει θεαματικά την εικόνα του νησιού μας και θα αναβαθμίσει την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων, το αστικό πράσινο και όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Ρόδου μας.

Κοστίζει δε λιγότερο από όσο κόστιζε παλαιότερα, καθώς το αντικείμενο της νέας σύμβασης είναι πολύ πιο ευρύ, από ό,τι στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι του Δήμου, στον τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου, θα αξιοποιούνται και θα προσφέρουν, σε τομείς τους που υπάρχει ανάγκη, συμβάλλοντας στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Όλοι θα είναι συμμέτοχοι στην προσπάθεια, για μια Ρόδο που θα λάμπει ξανά.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ